Varaus- ja peruutusehdot — Laukanharju Forest Resort

Tarjouskampanjoiden ehdot

Kaikki peruutukset ja muutokset varauksiin tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen hi@higlamping.com
Varauksen voi myös aina muuttaa lahjakortiksi jos sopivaa ajankohtaa varauksen siirrolle ei ole tiedossa.

 • Asiakas voi peruuttaa tai siirtää majoitusvarauksen kustannuksitta seitsemän vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää.
 • Varauksen voi siirtää kuluitta tarjouskauden sisällä, varauksen voi siirtää muulle ajankohdalle kuin tarjouskaudelle maksamalla erotuksen.

Muilta osin sovelletaan alla olevia ehtoja.

Laukanharju Oy:n varaus- ja peruutusehdot

Nämä varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun asiakas on varauksen tehtyään saanut varausvahvistuksen tai suorittanut näissä ehdoissa mainitun laskun majoituksesta.

Verkkosivuilla ja hinnastoissa mainitut hinnat sisältävät veron, Laukanharju Oy pidättää oikeuden varausehtojen ja hintojen muutoksiin.

Yrityksen yhteystiedot;
Sähköposti: hi@higlamping.com
Puhelin: +358503625646
Postiosoite: Liistonsaarentie 571, 58610 Telakanava
Y-tunnus: 3105709-3

1. Varaus ja vahvistus

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista varauslomakkeella, puhelimitse tai varaussivuston Kassa -sivulla tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä vain täysi-ikäiset henkilöt.

Vahvistus, lasku ja mahdolliset ennakkolaskut toimitetaan sähköpostin tai sähköisen varausjärjestelmän kautta maksulinkillä, jos asiasta ei muuta sovita. Mikäli varausta tai sen ennakkomaksua ei makseta määräajassa, varaus vapautuu uudelleen myyntiin.

Onnistuneen varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen ja kuitin varauksesta sähköpostiin. Varausvahvistus tulee olla mukana (paperisena tai sähköisenä) saapuessasi. Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiin, tarkista onko se mennyt roskapostiin tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja lähetämme sinulle uuden varausvahvistuksen.

2. Saapuminen ja lähteminen

Majoitustila on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Majoitusliikkeellä voi olla tästä poikkeavia tulo-­ ja lähtöaikoja. Huonetta pidetään varattuna asiakkaalle klo 20.00 saakka. Jos asiakas saapuu majoituskohteeseen tätä myöhemmin, hänen on ilmoitettava siitä varauksen peruuntumisen uhalla.

Jos asiakas jättää saapumatta, eikä varausta ole peruttu, majoitusliike veloittaa peruutusehtojen mukaiset veloitukset.

3. Peruutukset ja varauksen siirtäminen

Kaikki peruutukset ja muutokset varauksiin tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen hi@higlamping.com
Varauksen voi myös aina muuttaa lahjakortiksi jos sopivaa ajankohtaa varauksen siirrolle ei ole tiedossa.

 • Asiakas voi peruuttaa majoitusvarauksen kustannuksitta seitsemän vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää.

Tätä myöhemmin perutuista varauksista Laukanharju Oy veloittaa toimistokuluina 60euroa.

Jos asiakas jättää saapumatta, Laukanharju Oy veloittaa toimistokuluina 60euroa.

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure) majoitusliike voi irtisanoa sopimuksen tai ehdottaa varauksen siirtämistä myöhäisempään ajankohtaan. Varauksen peruuntuessa ylivoimaisen esteen vuoksi, asiakkaalla on oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, maksetttuja suorituksia ei palauteta.

Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen varauksen päättymistä, ei asiakas ole oikeutettu maksunpalautukseen.

4. Maksaminen

Visma Pay:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat.
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay:
Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot,

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Stripe maksupalvelu:

Stripe-palvelussa voit maksaa turvallisesti ja helposti debit- ja credit-korteilla ilman pankkitunnuksia. Voit maksaa verkkokaupassamme Visa Credit-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Eurocard-. Debit MasterCard ja American Express -korteilla. Maksaminen tapahtuu korttimaksuna Stripe-maksupalvelun avulla. Maksaessasi hyväksyt Stripe-maksupalvelun sopimusehdot. Sopimusehdot ovat luettavissa stripe.com/fi/legal.

Lasku:

Laskulla maksuaikaa jopa 30 vuorokautta. Laskun eräpäivä kuitenkin 14 vrk ennen matkan alkua. Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti. Lähetämme laskun sähköpostitse kun varaus on tehty.

Majoituskohteessa maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit.

5. Oleskelu Hidden Island Laukanharjun majoituskohteessa

Asiakas on velvollinen täyttämään viranomaisille tarkoitetun matkustajakortin huolellisesti sisäänkirjautumisen yhteydessä. Varauksen yhteyshenkilön tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäinen voi yöpyä Laukanharju Oy:n majoituspaikoissa edellyttäen, että hänen seurassaan on vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Asiakkaan odotetaan käyttäytyvän asiallisesti sekä noudattavan viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa alueen muille asiakkaille, on majoitusliikkeellä oikeus purkaa majoitusvaraus yhden huomautuksen jälkeen välittömästi.

Kohteen loppusiivous kuuluu hintaan ja suoritetaan majoitusliikkeen toimesta. Asiakkaan odotetaan kuitenkin ylläpitävän kohtuullista siisteystasoa majoittumisen aikana myös luonnossa liikkuessa.

Asiakas on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa lomakohteelle tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvaamaan tahallaan tai huolimattomallla käsittelyllä aiheutuneet vahingot irtaimistolle tai majoitustiloille, niiden toteutuneiden kustannusten mukaan. Tupakointi on majoitustiloissa kielletty ja sallitaan vain merkityillä paikoilla.

Asiakas vastaa omista matkatavaroistaan. Majoitusliike ei vastaa majoitustiloissa olevasta asiakkaan omaisuudesta. Majoitusliike ei vastaa majoitusliikkeen pysäköintialueella olevan asiakkaan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

Huomioithan, että kaikki Laukanharju Oy:n majoituskohteet ovat savuttomia ja lemmikit ovat sallittuja vain osassa majoitusvaihtoehdoissa. Lemmikkien tuomisesta tulee sopia aina etukäteen ennen varauksen tekemistä. Asiakas on korvausvastuussa kaikista lemmikkinsä aiheuttamista vahingoista alueella.

Oman teltan tai asuntovaunun käyttö Laukanharjun tilalla on kielletty.

6. Majoitusliikkeen ja asiakkaan väliset erimielisyydet

Majoitusliike ja asiakas ensisijaisesti neuvottelevat heidän välisistä erimielisyyksistä. Erimielisyystilanteissa asiakas voi saada apua kuluttajaoikeusneuvojalta. Asiakas voi myös saattaa erimielisyyden kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Scroll to Top

Aamiaiskori

Skandinaavinen aamiainen. Aamiaiskori toimitetaan majoituspaikallesi klo 08-09.

Sisältää esim.

 • Itseleivottua leipää
 • Leikkele, juusto, kurkku ja levite
 • Puuro
 • Hedelmiä
 • Kauden marjoja
 • Mehua
 • Jogurttia
 • Itse tehtyä mysliä

Muistathan kertoa ruoka-aineallergioista etukäteen esim. tilauksen kommenttikentässä.

Yksi aamiaiskori sisältää aamiaisen yhdelle.